Egyedi tömörfa frontos konyhabútor
konyhabútor_1.jpg
Pácolt lakkozott cseresznyefa frontos konyhabútor egyedi kivitelben
A konyha a látszó részein cseresznye furnéros takarásokat kapott. A konyha nem látszó részein cseresznye színű laminált bútorlap van ABS élzárással. A konyhabútor munkapultja csempézett, a munkapult szegélye körben cseresznyefa pácolt díszléccel van körbeszegve. A bútor fogantyúja festett porcelán betétes Forest fémfogantyú. A konyhabútor felső elemei alá cseresznyefa fénycsőtakaró léc került.

több egyedi tömörfa ajtó frontos konyhabútor
Keretes fafrontos konyhabútor
Konyhabútor_Nápoly9_.jpg
Tömör nyírfa keretes, furnéros betétes cseresznye színre pácolt ajtós konyhabútor
A konyha teste és lábazata sötét calvados színű laminált bútorlap ABS élzárással. A bútor munkapultja világos homogén színű, 28mm vastag munkalap. A konyhán alumínium hosszú rúd Forest fémfogantyú található. A felső elemek alatt fénycsőtakaró léc van felszerelve. A konyha bal alsó végén 2 oszlopos palacktartó került. A lábazatba bal oldalt a radiátor előtt lévő bútor elemen alumínium szellőzőrácsot helyeztünk el.

több egyedi tömörfa ajtó frontos konyhabútor
Senio tömörfa ajtó frontos konyhabútor
konyhabútor_Senio_1__.jpg
Tömör nyírfa-cseresznyefa ajtós konyhabútor
A konyha teste és lábazata mogyoró színű laminált bútorlap ABS élzárással. A munkapult és az alsó- és felső konyhabútor elemek közötti falburkolat 20mm vastag valódi gránit. A bútor antikolt fém Forest fogantyúkat kapott. A felső elemek felett tömörfa koronaléc, alatt fénycsőtakaró léc van felszerelve.

több tömörfa ajtós konyhabútor
Éger tömörfa konyhabútor
Konyhabútor_Verona_9_.jpg
Tömör égerfa ajtós konyhabútor
A konyha teste és lábazata éger színű laminált bútorlap ABS élzárással. A bútor munkapultja zöld larissa fényes 28mm vastag konyhai munkalap. A konyhabútor kovácsoltvas jellegű antikolt fém Forest fogantyúkat kapott. A kfelső elemek felett tömörfa koronaléc, alatt fénycsőtakaró léc van felszerelve. A jobb oldali felső elem alatt fűszertartó polcot szereltünk fel.

több tömörfa ajtó frontos konyhabútor
Festett MDF konyhabútorok
Konyhabútor_festett_32_.jpg
Fényes zöldre festett ajtós konyhabútor
A konyhabútor teste és lábazata metál színű laminált bútorlap ABS élzárással. A munkapult metál 38mm vastag konyhai munkalap. A konyha inox fém Forest fogantyúkat kapott. A konyhabútor felett rejtett tartókonzolos függőpolcok vannak metál színű bútorlapból, alumínium élzárással.

több festett ajtó frontos konyhabútor
Festett MDF konyhabútor
Konyhabútor_festett_25_.jpg
Fényes bordóra festett ajtós konyhabútor
A konyha teste és lábazata metál színű laminált bútorlap ABS élzárással. A munkapult fekete gránit konyhai munkalap. A konyhabútor nagy alumínium fém Forest fogantyúkat kapott. A bútor benyúló konyha félsziget része a külső felén is fényes bordóra fújt vak bútor ajtókat kapott.

több festett ajtó frontos konyhabútor
Fóliás MDF konyhabútor
konyhabútor_MDF_fóliás_56_.jpg
Cseresznye színű fóliás MDF konyhabútor
Klasszikusan modern konyha színes bútorlap testtel, cseresznyeszínű keretesen mart MDF fóliás ajtó frontokkal, felül üvegbetétes ajtókkal, matt nikkel fém fogantyúkkal, 38mm-es elöl kerekített kőmintás konyhai munkalappal. A konyhai felső rész felett galérialap található. A konyhabútor egyik felső eleme alatt 3db fűszerfiók látható. A bútortest 18mm vastag, színben a cserezsnye színű konyhabútor ajtókhoz passzoló laminált bútorlapból készül, 0,4mm-es ABS élzárással, cseresznye színű farost hátfallal.

több mart fóliás MDF ajtó frontos konyhabútor
Fóliás MDF konyhabútor
konyhabútor_MDF_fóliás_27_.jpg
Bordó fóliás MDF frontos konyhabútor
A konyha 2db függőleges csíkban mart matt bordó fóliás MDF fronttal van szerelve. A bútor teste 18mm vastag laminált bútorlapból készült. A konyhabútor munkalapja Forest chipsand 28mm vastag munkapult. A benyúló konyhai félsziget alatt kifele nyíló fiókos elem van, a konyhai félsziget tetején lekerekített sarkú munkapult van.

több mart fóliás MDF ajtó frontos konyhabútor
Bútorlapos konyhabútorok
konyhabútor_bútorlap_35_.jpg
Fino bronze laminált bútorlap frontos konyhabútor egyedi kivitelben
A bútor teste fino bronze laminált bútorlap ABS élzárással. A konyha munkapultja 60mm vastag, a felső elemeken üveges keskeny alumínium keretes ajtók vannak. A különálló hűtő köré bútorlap oldalak és a hűtő fölé teljesen benyúló konyhabútor elem került. Az elszívó mellett kék LED-es élében megvilágított üvegpolcok vannak. Az alsó és felső bútorelemek közé fino bronze színű faltakarás került.

több egyedi bútorlap frontos konyhabútor
Bútorlapos konyhabútor
konyhabútor_bútorlap_41_.jpg
Wenge laminált bútorlap frontos konyhabútor egyedi kivitelben
A konyha teste wenge színű laminált bútorlap, ABS élzárással. A bútor munkapultja 38mm vastag, a felső bútorelemeken üveges alumínium keretes ajtók vannak. A fiókok teljes kihúzású tandembox csillapítós fiókvasalattal működnek. A konyhabútor rozsdamentes inox hosszú rúd fogantyúkkal van szerelve. A bútor lábazata valódi szálcsiszolt alumínium dekorit burkolatú.

több egyedi bútorlap frontos konyhabútor
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.