Felhasználó: Ügyfél
Bútorlap rendelés
 Skip Navigation Links
Nyitóoldal
Rendelés
Rendelés betöltése

Bútorlap rendelés és árkakuláció

CSAK 10.000 Ft FELETTI MEGRENDELÉSEKET VESZÜNK FEL, KIVÉVE TÖRZSVÁSÁRLÓINKAT!!!!! A 19MM VASTAG BÚTORLAPOKAT FOLYAMATOSAN A 18MM-ES BÚTORLAPOK VÁLTJÁK FEL A BÚTORLAPGYÁRTÓ MIATT. KÉRJÜK MINDIG TÁJÉKOZÓDJANAK A MEGRENDELÉS ELŐTT, HOGY 18 VAGY 19MM VASTAG BÚTORLAP VAN-E NÁLUNK RAKTÁRON!!!!!!!!!

A félreértések elkerülése végett a rendelés feladása alatt az alábbiakat kérjük figyelembe venni:
1. Az elsõ megadott méret mindig a szálirányt jelöli! Ha nincs száliránya a kiválasztott anyagnak a sorrend nem lényeges!
2. A méretek mindig mm-ben értendők! Mivel a szabászgépeink vágási pontossága 1 mm, ezért a törtszámmal beírt értékeket a program egészre kerekíti.
3. A rendelési sor paraméterei között a Tab billentyûvel lehet előre haladni, a számok beírására a jobboldali számpanelt javasoljuk (Num Lock bill-t be kell nyomni hozzá!), a rendelési sor hozzáadásához az Enter bill-t kell lenyomni (jobb alsó Enter gombot javasoljuk!).
4. A bútoranyag-, fólia- és ABS fajta kiválasztásánál legördítheto listából lehet kijelölni a kívánt fajtát. Ezekben a listákban a teljes raktárkészletünk megjelenik, ha valamit nem talál, a (061) 206-1224-es telefonon lehet napközben érdeklõdni. A legördíthetõ listára érve az anyag, vagy élzárás kezdõbetûjének beírásával az adott kezdõbetûjû anyagok, ill. élzárások csoportjának elejére lehet ugrani, ahonnan a lefelé nyíl nyomásával gyorsan elérhetünk a kívánt fajtához.
5. A bútoranyagok és élzárások is színcsoportok szerint vannak sorrendbe szedve. Pld. bükk, cseresznye, fenyő, éger, elysee, metál, zöld,...,stb. (Egy részlet a listából: Bükk gozölt 10mm, Bükk gozölt 19mm, Bükk gozölt 28mm, Bükk furnéros 10mm, Bükk furnéros 19mm, Bükk HDF 3mm, Bükk hegyi 19mm, Bükk Színazonos, Bükk világos,...,stb) Bár a minél egyszerűbb használhatóságra és rendszer logikus felépítésére törekedtünk, a listában való gyors keresés és a gyors adatbevitel gyakorlatot igényel!
6. Az fóliázásnál szereplõ elsõ számérték az elsõnek megadott oldal 0-szoros, 1-szeres, vagy 2-szeres fóliázását , a második érték értelemszerûen a másik oldal 0-szoros, 1-szeres, vagy 2-szeres fóliázását jelenti. Ebbõl adódóan a körbefóliázást a fóliafajta 2-2 értéke fogja jelenteni. Az ABS-ezésre ugyanezek a szabályok érvényesek.
7. A program nem engedi a táblaméretnél nagyobb hossz- ill. szélességméretek megadását, valamint nem lehet egy lapot több rétegben élzárni sem (pld. 2-1, 1-0)
8. A szabási lista alján összesítve jelenik meg a rendelés bruttó ára, amely az összes bútorlap és az élzárás költségeit is tartalmazza.
9. Az összes tétel bevitele után a Megrendelés Postázása gomb lenyomásával küldheti el Email-címünkre rendelését. Az ezután bejövő képernyőn adhatja meg nevét és telefonszámát, valamint a javasolt határidot is. A határidõ és a megrendelés komolyságának ellenõrzése végett mindenképpen vissza fogjuk hívni a rendelés gyártásának elkezdése elõtt!!!!!!

Használják bátran honlapunk legújabb szolgáltatását, amellyel reméljük minél több idõt tudunk megtakarítani Önöknek!